Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Mor 94 år

Min mor
är en flicka

skrattar
och dansar
i tankesteg
lätt lätt

jag såg
henne
nyopererad
igår

i högsta grad
levande

talade hon
om sin
begravning

hon åt
fisk

håret
glittrade




Fri vers av Petter Wingren
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-01 07:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint om en älskad mor!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren