Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa i mig flyger med

Vågors stänk i mitt ansikte

bokmärken på min kind

en svepande hand över fuktig hud  

hårslingor banar väg

våta ögonfransar lägger blöta bilder


jaget gungar utmed havets byggda vallgravar

vinden ryter ut sin längtan

möter upp ljuset vid horisonten

över mitt huvud ett majestätiskt luftburen scen

det bästa i mig flyger med och kramar varje sekund


jag doppar själen i havets bubbelbad

vänder min tanke mot friheten

lyssnar till min inre puls

den sänker mig dit jag är...

mitt i




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 661 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-01 17:57



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Våta ögonfransar......
så fin dikt!
2014-05-04

  mare VIP
Underbar dikt
som jag sparar!
2014-05-04

  Lars Hedlin
Jätte fint skaldat!
2014-05-04

  anits VIP
Så fint och mycket tänkvärt skrivet.
2014-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Påtagligt kännbar dikt.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP