Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som doktorn sen sa: "Jörgen, det är något fel i huvudet på dig." och log. Jag var i Stockholm då, men den mysiga doktorn hade min egen dialekt från Göteborg. När jag gick, kom han ut ur sitt rum och vinkade :o)


Epilepsi är en kul grej.

Ena stunden står man upp, sen ger man ifrån sig ett konstigt ljud och faller handlöst med huvudet ner i kattlådan. Där ligger man och dansar en stund. Sedan så slåss man med ambulansmän, som vill tillkalla polis, vilket dock inte gjordes den gången. Sen så vaknar man upp på ett sjukhus, och tittar förvånat på sin sambo. Man känner sig förunderligt lugn, som om man fått en cocktail av morfin och stesolid. Sen får man sova över, för det kan ju hända igen. Jag sov som en prins, utan sömntablett i nedkissade joggingbyxor och jacka.




Prosa av Hans Christian
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-01 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
humorn gör människan!
2014-05-04

  Angel of love
En text skriven med värme.
2014-05-01

  Palett
Öppen och bra text om en besvärlig sjukdom !
2014-05-01

    ej medlem längre
Väldigt naken vacker text med mycket starka känslor!
2014-05-01

  Nanna X
skön ironi om en allvarlig sak
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian