Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 maj

 

så blev det liv som en gång var ... en händelse
små barnfötter, drömmar, fingerönskningar
ett vet du mer?
skicka en mail ...

så vi kan förfasa oss efteråt
gärna med bild på framsidan
där vi kan berätta att vi hörde

när det gick ett liv tappt ...

medans kaffet kokade och vi fortsatte våra liv ...

ohörandes




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AgnesP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-02 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP