Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missing people



Man antog att mannen hade avvikit
för att dölja det faktum att han inte dög någonting till
att han helt enkelt försvunnit för att göra sig lite märkvärdig.
Man sökte dock efter honom som om han haft en viss betydelse.

Långt senare gjorde man från myndighetshåll upp en lista
över sådant som var av intresse:
En tipskupong och en blyertspenna med tuggmärken
En bultsax
Fyra flaskor vodka
Ett par kalsonger med stålmannen på

Teorierna var många
Någon antog att han rest till Rio
för att från sockertoppen se ner på glada människor
som stänkte vatten på varandra
En annan trodde att han bara hade gått ut med hunden
Hunden hade mycket riktigt hittats övergiven på ett torg i närheten av en liten grå kutryggig gumma med Tourettes syndrom. Hon hade lämnat in den på en närliggande polisstation.

Gumman hade kallat en poliskonstapel för svinballe fast hon bara hade tänkt tacka för kaffet.
Man antog också att den stora sinnesundersökningen
skulle utfalla till mannens nackdel
främst för att han hade fått för sig att han skulle gå segrande ur en strid med försäkringskassan
men också för att han trodde att Coventry skulle ta poäng borta mot Manchester United.




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-03 19:40



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken härlig, humoristisk och bitsk dikt!
2014-05-09

  madinsane
älskar att tourettes-gumman får så mycket plats. lysande!
2014-05-04

  Måna N. Berger
Lysande!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56