Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Vara Eller Att Icke Vara Kär


Är jag verkligen kär i dig?

Är det dig jag gillar och inte bara själva känslan?

Varför kan jag inte glömma dig, vad finns att minnas?

Är detta riktigt kärlek, eller är det bara vad jag tror?

Är jag kär i dig eller är jag kär i att vara kär?




Fri vers av becca<3
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-26 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

becca<3
becca<3