Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver

Jag behöver inte någonting,
jag behöver någon.




Fri vers av becca<3
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-27 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

becca<3
becca<3