Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uteservering

De satt under varsitt paraply
för att undvika samtal och
SMHI:s svavelregn

kastade hårdrökta fimpar i gräset
Och sorgsna ögon på varandra

Hur ensamt
var det inte
att ligga med varandra

Hon gömde sig bakom
Hård mascara
Och sa att det var hans tur att betala

Han bakom
En fånig grimas
Och höll med

Och kvar fanns bara
regnet
två halvdruckna espresso
och
hans fingeravtryck på ett kassakvitto




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-04 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56