Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under konstruktion



Jag hade en röd traktor som symbol
på min klädkrok
Jag lärde mig räkna till tusen
bland de första

De sa att jag kunde bli
nästan vad som helst
fast jag bara var en människa

Senare började jag långsamt
bygga på mig själv
av sådant som blivit över
när alla andra tagit sitt

i en hög av förkastade drömmar
hittade jag min egen där
orörd




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-05 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56