Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattramsa


Farfar dog för egen hand
Vargen glufsar på små mjuka lamm
Solen slocknar om fem miljarder år
Och klockan säger tick tack tick tack

Pojken lär sig berättelser
för att ha någonstans att vara
varje natt har ett eget kapitel
och klockan säger tick tack tick tack




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-05 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56