Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren står på glänt

Dörren står på glänt
solens strålar når min kind
den värmer, den får min kind att rodna
jag känner men rädslan är för stor
vågar inte öppna dörren helt
önskar att någon annan öppnade den
som tog mig med storm så dörren flög iväg
vill kunna öppna mitt hjärta och låta alla känslor
våga ta plats
Jag vill älska, jag vill bli älskad

Dörren står på glänt för att tas med storm eller snabbt kunna slås igen


<3 <3 <3
@sussic




Fri vers (Fri form) av Sussisfitness
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-05 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness