Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan efter att träffa dig
Längtan att få krama dig och känna dina armar runt om mig
känna din hand varsamt smeka min kind och dina läppar kyssa min panna
Längtan efter att få smaka på dina läppar och känna saltet från din bringa
vill få dig att le och att vi skrattar tillsammans.
Längtan efter att få känna trygghet och kärlek och få ge dig mitt hjärta
att få somna i din famn och få vakna till dina andetag
Längtan efter dig, längtan efter att få ge min kärlek

<3 <3 <3


Sussi -2014




Fri vers (Fri form) av Sussisfitness
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-21 19:54



Bookmark and Share


    Sussisfitness
Ja verkligen... denna längtan...
2014-06-21

  mickech
En innerlig längtan som känns.
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness