Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett finger i hjärtat

Ett år, en trollslända
Jag hade kunnat räkna även utan fingrar
De som skars av samma dag som du öppnade mina revben
Den sträva himlen mötte det mjuka bildäcket
Varm kedja, frostad sand

Röda fanor möter rost
Platt skrikande metall möter stumt kött
Hud lika hård som gummi brister och en sanguin slår ut
Jag känner varje droppe, inga sandkorn
Ett finger i hjärtat












Fri vers av Lemon Merchant
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-05 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant