Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illiadiska

Mellan revben
pulserar mörker
bebott av mördare
pedo och nekrofiler

Älskar
idkar älskog
mördar horor
institutionalisation
prostitusion

Ett
Två
Treblinka
far och mordbrand
barna händer

Ich liebe
Je t'aime
I love you
Ani ohevet otcha
Mänskligheten

Med kärlek
Med ironi

Liberalism

Socialism

Kannibalism

Sover för lite
borde bara
begå självmord
på någon annan

Aldrig för evigt
är vi
för ingen gångs
skull
förenade





Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-21 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
asystoli,+
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant