Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No fun. Not ever.


Människor: Jag

Han fyller tomrum jag inte visste människan kunde ha

Sjunger sköna toner på mitt bröllop, begravning idag

Han mår inte dåligt, det är försent för överflödighet

Ibland mår jag dåligt, ibland är jag deprimerad, ibland vill jag dö

Jag rör mig mellan ingenstans, omfamnar orimlig kausalitet

I Gamla Uppsala faller regn på den som väntar på solsken

Och sorg försvinner som midsommarsnö




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 520 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-30 20:20



Bookmark and Share


  i af apa
hur ska jag förstå
att jag förstår
ja först då...

"Och sorg försvinner som midsommarsnö"
2016-10-19

  lodjuret/seglare VIP
Först kommer läsning, sedan ingenting, möjlig tolkning, sedan ingenting, möjlig kommentar, sedan ingenting, läsning igen, möjlig tolkning... varför läsa om ifall det var bra första gången, alternativt ologiskt, omläsning igen, möjlig tolkning, kan en få nog någonsin?
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant