Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att drunka på land

Vandrande över betong dolda av fred och godhet
Jättar och titaner i lågor reser sig över vattnet
Det tomma glaset inser hur ensam jag faktiskt är
Nylonet stramar åt om halsen och vristerna
Lämnar skimrande kopparfläckar på fingrarna

Alla tunga andetag ansamlas i de röda tinningarna
Sjömannen drunknar i det hav alla skuggfigurer spytt ut
Ett gammalt lakan faller ner, kistan slår igen
Krematoriet syns mellan askan i tänderna
Kärnan utav saltvattnet som täcker vindögonen

Jag vågar inte erkänna vem jag verkligen är
Av rädsla för att själv inte tro på det






Fri vers av Lemon Merchant
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-06 14:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De sista raderna tilltalar mig mest. I övrigt skulle jag personligen helst ha sett texten som 'brödtext', sådan den kan hittas som artikel i en tidning med komma och punkt, snarare än som nu uppställd.
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant