Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från 13:e våningen



Beträffande Karlsson
var han nog bara trött

Och det var aldrig meningen
att han skulle riva ner fågelbordet

Barnen och deras dagisfröknar
kröp ihop som rovdjurshotade djur

Jag log för mig själv
och tänkte att detta
är bara livet




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-07 13:17



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Jag tycker om den. För mig är det en sorts frustration beskriven med humor...:-)
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56