Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlämning från avdelning 3


Fru Andersson dog igår
Idag bär vi ut alla saker hon sparat
Lägger dem i lådor

Utanför det som kan förpackas finns
en livslång skuld till ett barn
och en fågel som åt ur hennes hand

Och mannen från myndigheterna
som ska ta hand om alltihop




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-07 14:51



Bookmark and Share


  Ylvak VIP
Som alltid rakt på utan omskrivningar. Snyggt!
2014-05-18

  axveronika
En text som griper tag i mig förmedlar ensamhet och livsöde
2014-05-11

  M M Mannheim VIP
En verklighet för många idag. Realism.
2014-05-09

  Lehva VIP
Vemodig...ett liv och avslut beskrivet på ett genialt sätt.
2014-05-09

  madinsane
jag gillar, gillar, gillar mittenstycket. och slutraderna. och början. vackert och skört och verklighet utan silkesvantar.
2014-05-07

  cilax VIP
fint skrivet
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56