Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt kommer (förhoppningsvis) att vara med på poesigatan i Östhammar i höst, i samband med Ordfestivalen 15/10 - 10/11.


Vildsådd


Orden rev
mitt hjärtas stängsel.
Just så fria
som bara ord kan vara
spreds de med vinden

Vildsådde en
god tanke
och flög vidare

 

-------------------------------------
Bilden tog jag i Dubai 2011.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 549 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-08 01:22



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-05-09

    ej medlem längre
Fin, väcker tankar!
2014-05-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-09

  Minkki VIP
gillar vildsådd av goda tankar - så mycket förnämligare än förflugna ord. Vilket bra såningskärl Du har! (om det nu sedan heter såningskärl eller något annat, byttan med frön man sprider ut för hand?)
2014-05-09

  Annika Persson
i stor luft
syns det
synliga

det river
i synen
på ängen betar de

ljuslikt och mörkt
dag men ändå natt
går det vilda

runt omkring
sin häl


2014-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fina, tänkvärda ord...mycket bra...
2014-05-08

  Gerd Vading
Jättefin dikt!
Självklart kommer den med på Poesigatan under Ordfestivalen.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)