Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Papperstest

Jag stod
och skrattade

alla andra
satt tysta

det var
en dröm

jag skämtade
om tillverkning
av toalettpapper

de stirrade

finns det
speciellt
utbildade
toapapperstestare?!

de såg på varann

jag skrattade:

eller är det
vd:ns uppgift
att vara
på en gång
mänskligt
känslig
och tålig
i röven?!

ju mer
avstånd
de markerade

desto mer
hejdlöst
skrattade
jag

läpparna
fläktes upp

alla tänder
exponerades

befann mig
i ett ekande
glashus

det var ingen
dröm




Fri vers av Petter Wingren
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-08 06:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Toapapper kan ju vara en skitsak. Men nog så viktig. Mjukt och starkt ska det vara. Som livet självt.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren