Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan efter vinterns begränsningar


Jag längtar ut till markerna

Jag längtar ut till markerna
där min själ får ro
så skönt att höra
bäckens porlande
och fågelsång på gren
min längtan är nu verklig.




Fri vers av Nils-Åke Eklund
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-08 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat!
Det är skönt att vandra ut i skogens tystnad.
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Åke Eklund
Nils-Åke Eklund