Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landa snyggt

Jorden lyser mot mig
där planeter och jag
flyger i räta linjer
mot den blå planeten

Försöker få tillstånd
att landa där det är grönt
och slippa bli våt
om fötterna också

Känner hur atmosfären
stryker mina öron
och får det att bli
varmare än en mobil

molnen susar förbi
luddigt och liksom lite
blötare än jag tycker
att moln borde vara

men äntligen får jag
tillstånd att landa
på en öde ö söder
om ekvatorn

där det bor lagom många
människor redan
typ inga alls
så där passar jag

alldeles perfekt
när jag landar
där bland palmer
och härliga stränder

om jag bara kan
landa snyggt




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-08 22:26



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Välkommen hem, major Tom!
Dikten tycker jag mycket om
Jag håller upp en skylt med en tia
För den, och för landningen
Och skyndar mig fram för att dig befria
Dig, min ofrivillige vän
Från skrotet av din rymdfarkost
Låt oss analysera Paradise Lost!
Vilken tur att du kom hit,
Nu är jag trött på att va' eremit!
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter