Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Kroppen

Kroppen
en maskin
med olika
delar 
sammanfogade
som interagerar
i sinnrika
signalprocesser
samverkar
med andra
kroppar
i större 
övergripande 
system

kroppen
ett språk
för en
specifik
identitet
som vore
en annan
om kroppen
var en annan

kroppen
ett mysterium
som aldrig
fullt ut
går att
förstå

kroppen
en materialiserad
idé

kroppen
en frukt

ett konstverk

en klocka

ett experiment

ett skämt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-09 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren