Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankarnas återvändo...

Gamla jävla tankar som inte släpper jag blir snart knäpper jag dem täpper
men de hittar alltid en väg att läcka och sen dem släcka.

Snälla bara försvinn jag är less på ditt svinn återvänd aldrig någonsin.

Det är lätt sagt men tankarna är alltid på vakt som en häxjakt.

Försvinna, övervinna precis som att övertala en kvinna.

Enligt mig själv jag till inget duger helt enkelt suger.

Lyssna på andra vi har bara varandra och ingen av dem mig klandra.

Jag är egentligen bäst men för mycket ångest sätter mig i protest.




Övriga genrer av Gurgel
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-09 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gurgel