Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbel Bubbel Grubbel Tanketrubbel

Vart är man på väg i livets långa race kan det inte bara köra i min slöa pace.

Tiden skenar som en väg utan grenar visa iaf några renar.

Ge mig en karta och en kompass så jag hittat vägen ut för jag står inte längre ut ta ett beslut dumsnut.

Du kan vara va du vill din dumma sill men tiden står inte still även om man vrider och vänder bartender, legender, kalender vad händer.

Bubbel Bubbel Grubbel Tanketrubbel




Fri vers (Fri form) av Gurgel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-27 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gurgel