Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än gärna

Varför skall det alltid vara konflikt mellan hjärta och hjärna jag vill om dem båda värna.

Hjärnan skickar signaler med versaler det slutar i skandaler.

Mer än hjärna mitt hjärta är fyllt med kärlek men det är väl bara en lek och jag är vek.

Tomma och Fulla, förhoppningsfulla men ondskefulla.

Hade vi talat samma språk vilket vrålåk




Fri vers av Gurgel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-28 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra..
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gurgel