Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar på din arm





I natt


I min bädd


Får jag ha dig


Här hos mig


Tätt intill mig


Får jag ligga på din arm


Och somna tryggt och skönt


Av dina mjuka lugna andetag




Fri vers av Eliza-69
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-10 02:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2014-05-12

  Ronny Berk
rofylld närhet väl förmedlad till mig som läsare
2014-05-10

  ULJO
En text som andas harmoni
2014-05-10

    ej medlem längre
Mmm..vackert <3
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69