Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

 

låt din ljuva kärlek

täcker över min oro

låt mitt lilla hjärta spela

de honungssöta tonerna

som stillar vår törst

låt oss leva och älska

med barnasinne

vi tar vid ändå

när morgondagen kommer

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 207 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-24 12:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin.
2014-05-31

  Lars Hedlin
Ljuvligt vackert!
2014-05-27

  Järnkatten
Njutningsfylld läsning :)...
2014-05-25

    ej medlem längre
Mycket fin önskan.
2014-05-24

    ej medlem längre
Du skriver ord av guld.
2014-05-24

  Lehva VIP
Vilken vacker dikt. Den gör mig glad:-)
2014-05-24

  M M Mannheim VIP
Vacker poesi! Härliga ord. Ja, en sådan önskan har jag också men den gömmer jag inne i själen med andra hemligheter. Kanske kan din och min önskan en gång bli verklighet.
2014-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd kärleksdikt om att njuta av stunden.
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker önskan...må den slå in...
2014-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Vackert!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One