Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK






K som i kärlek är redan givet

Ä som i älska för hela livet

R som i raring säg det ofta

L som i lycka när rosor dofta

E som i evighet må det råda

K som i kärlek mellan oss båda




Fri vers av Eliza-69
Läst 668 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-11 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2014-05-12

    Dan Myrbeck
Den bästa texten du skrivit, dvs av de som ja läst!
2014-05-12

    ej medlem längre
Jättevackert <3
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69