Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dagens tidning framkommer det att tandkräm kan innehålla hormonstörande medel som försämrar fertiliteten


Vita tänder

För att hålla krutet torrt
måste de vita tänderna bort
låt hellre det gula vara
om du vill ha en barnaskara













Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-12 08:04



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Men tänk ändå på andedräkten
Om du vill föryngra släkten
Det kan vara en hint
Att du bjuds på nåt med mint
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter