Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgården vid busshållsplatsen

Jag tänker odla artärer
som kan växa till en labyrint i skyn

Jag vill svälja aska
för att forma skal till lungor av glöd

Klippa av byxbenen
för att vada igenom blöta pappersbitar

Byta mina trötta ögon
mot ett blankt och tomt busskort

Försvinna i alla rutor
och elda upp mitt hår alla avskyr

Jag vill odla en trädgård
och fylla den med blodigt vulgära ord




Fri vers av Lemon Merchant
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-12 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant