Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

 

blir till guld

när kärleken valsar runt

varma känslor hyllas

allt annat bleknar




Fri vers av Rise Little One
Läst 232 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-14 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, härlig känsla i dina ord!
2014-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...allt annat bleknar...
skön dikt...
2014-05-14

    ADI Nehlin
vacker liten dikt
2014-05-14

  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2014-05-14

  Rozsi.kovacs

Men så ömmande vackert kära Thu
2014-05-14

  M M Mannheim VIP
Det känns i dikten att det guldet sprider sig från dig.
2014-05-14

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till kärleken!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One