Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

bland ord
och meningar

 

en svävande ömhet
och närhet

 

uti längtandes vingar
av beröring

 

smeker en längtan
att vara

 

nära




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-12 20:23



Bookmark and Share


  byggpoeten
Finns inget bättre än att vara nära:-) vackert
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP