Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drag och röd


är det hatten, getterna eller mårrhåren?
är det sagorna, snedheten eller de svarta tatueringarna?
är det marmeladen, stumheten eller djupsorgen?

är det?

jag drar djupt efter andan 

förväntar inget svar
för jag ställer inga frågor

jag undrar bara
varför cirklar är cirklar och fyrkanter sticks
och varför det röda är så svårt att se




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-13 08:03



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken härlig, underfundig text.
2014-05-14

  Tabac VIP
"jag drar djupt efter andan"

så gjorde jag när jag läste texten.

Bra!
2014-05-13

  Ulf D VIP
En text att bli glad av, trevligt!
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP