Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt någon annanstans

Ett pensionat
i skingrat inland
Ett betydande golvdrag
och ett oemotståndligt helgerbjudande

Farna
från skilda håll

Hon
med en gardenia i håret
som
Billie Holiday

Han
med ett brutet mellanhandsben
som
Evander Hollyfield

Snön
och ett
försonligt morgonmummel
över frukostbuffén
Den autistiske servitören ordnade
smörpaketen i snörräta rader
Utanför tog skogen ett myrsteg framåt
när ingen såg




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 178 gånger
Publicerad 2014-05-13 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56