Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytlighet

en förstående nära vän

att ha  förmågan att se någons  inre tårar

 en värdefull känsla

än många ytliga vänner

som  bara känner till ett

leende

inom ett vilset hjärta




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-13 21:44



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett fint uttryck och så värdefullt närvaron och riktig vänskap!
2015-01-23

  Yeppis
Vackert
2014-05-14

    ej medlem längre
Det är nog inte så ofta man hittar en sådan vän. Den är en stor tillgång. kloka ord!
Mycket vacker bild.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP