Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmm, hann visst bli något slags humoristiskt kladd i insomnians tecken. Tolka fritt. Hissa, dissa, pissa!


Brunettbettys försvarstal

"Att jag särar på benen för en Gucci-bag är fan inte att fnaska!

Att jag suger för ett glas med Dompa är en bagatell!

Att jag kommer mentalt i kaskader när jag tillåts att få vaska,

gör mig så exklusiv och helt förnämt exceptionell!

 

 

SÅ DET SÅ!"




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 03:07



Bookmark and Share


  Tess74
Tjusigt! Gillar rytmen
2014-05-14

  Kaptenlöjtnant
skarpt!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP