Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen, månen och glasugglorna

Han optimisten som hatar livet
Hon som dagdrömmer om att dö
Han som gömmer sig för glädje
Hon som har alla lampor släckta
Han som förstör hela sin kropp
Hon som inte vågar yppa allting
Han som inte kan lyssna till det
Hon pessimisten som alltid lyser

För Solen är citron, månen en sten
Och vi är båda skimrande glasugglor




Fri vers av Lemon Merchant
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-14 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant