Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista intervjun....

 

jag är bara en författare,

jag har inga djupa tankar

fastän ni försöker gräva i mig

 

Jag säger STOPP

det här är den sista teveintervjun

i hela mitt liv, om jag så lever

till över hundra år

 

ungefär så sade Gabriel Garcia Marquez 1984

i programserien Med ömhet och förtvivlan.

Jag undrar om han höll ord?

 

2014-05-15




Prosa av Minkki VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-29 18:09



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Han var en stor författare.
Det var väl Hundra år av
ensamhet som han fick
Nobelpriset för.
Bra att vi blir påminda
2014-11-25

  Hans Christian
Tror jag läst en bok. Hundra år av ensamhet. Skrev han inte den ? En mycket bra bok!
2014-07-02

  Hans Christian
Tror jag läst en bok. Hundra år av ensamhet. Skrev han inte den ? En mycket bra bok!
2014-07-02

  walborg
Intressant att ta del
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP