Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still the same

 

 

 

Vitvingad blåsmyg

vaknar i gryningen

törstar efter sanningen

i sitt vingburet hjärta

finner spår av salt i det kalla havet

bittra smaker av tider

en ljugande tid

ett helt lidande liv ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 194 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-22 13:38



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker och berörande
2014-05-27

  Järnkatten
Gripande, och ja, lögner har sitt pris..
2014-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsna ord...
2014-05-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Målande så
väl beskrivet
hur det kan bli
i klivet i livet...
2014-05-22

  Lars Hedlin
Så fint och varmt man blir berörd inom ;) kram
2014-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker poesi i fint tecknade bilder.
2014-05-22

    ej medlem längre
Poesi med djupa känslor.
2014-05-22

  M M Mannheim VIP
Din dikt är lika vacker som den morgon den beskriver.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One