Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så underbart vackert med ett lätt sommarregn när solen samtidigt tittar fram.


Solregn

Ibland fäller himlen glädjetårar.
Solstrålar blandas med pärlor av regn
och faller ner, för att lära oss
att tårar också kan innehhålla
ljusglimtar.

Hopp!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 743 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-17 09:47



Bookmark and Share


  Connie
Så vackert beskrivet. Din text inger hopp!
2014-05-24

    ej medlem längre
Fint om Solregn..
2014-05-20

  Linda CH VIP
Det var himla fint skaldat!
2014-05-20

  Fem hjärtan VIP
Så sant och vackert..
2014-05-19

    ej medlem längre
bra!
2014-05-17

  Ingrid Trolle
En fin påminnelse
2014-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig text...
2014-05-17

  Lars Hedlin
Så fint ;)
2014-05-17

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det var en vacker liten pärla din skrift med.
2014-05-17

  anits VIP
En helt underbar text
något att ta till sig.
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text. Något att komma ihåg.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP