Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pungskvättan





Typisk Nattfågel

Som förträdesvis häckar i
buskar och skrevor

Där han ofta ger sig tillkänna
genom ett spottande och
fräsande läte

Kännetecken:

Reser sig snabbt vid minsta
beröring.

Pickar gärna.

Mycket eftersökt som pausfågel.


Och väldigt förtjust i

Musskvättan




Fri vers av Eliza-69
Läst 5212 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-17 16:31



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Hahaha, vilken rolig text..och bild. :)
2014-05-18

  Fem hjärtan VIP
Haha..
2014-05-18

  Yeppis
jösses
2014-05-17

    ej medlem längre
Känns igen..en bor i min kalsong ;) !
2014-05-17

    ej medlem längre
dråplig! :)
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69