Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlust av ett ofött barn, ett missfall


Förlorad

Kallt stål mot kroppen
när sanning lyser klar
Vill ej acceptera,
vill stoppa tid och rum

Tankar irrar vilsna
ser inga vägar ut
Hjärtat hårt och ilsket
när frågor ej får svar

Plötsligt, demoner sliter,
mitt inre i stycken!
En outhärdlig smärta
färgar floder i rött

Ett tyst skri av rädsla
när livet rinner bort.
Förlorad är min kärlek,
endast tomhet lämnat kvar

Sorgens mantel lockar
mig ut över djupet
Sömnens slöja sveper
min vakenhet bort




Fri vers av Nessie
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-03-30 14:12



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet! Kram till dig!
2006-04-04

  Agnes
Omöjligt att egentligen kritisera en text med så tungt ämne. Men du skriver oerhört bra och berör med din smärta. Sänder varmaste hälsningar till dikt-jaget. /Agnes
2006-03-30

  Fredrik Stillesjö
Denna dikt bränner som eld i mig, då även jag... minns/Tack för orden! MVH/FS
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie