Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdrag granskning




Stjärnorna sköt upp ur svarta träd
och spred sig över himlen


i tjänst ännu en vinternatt
efter vedertagna koordinater
och synkroniserade ur

granskande alla
som tagit strider
och nu försökte sova ikapp

medan en dov summerton
från överansträngda värmekällor
steg från de röda husen




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-20 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56