Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Claw










Levande jord. växande blom. krypande insekter. varma strålar. Skört glas av fönster, en pall att sitta på. Sjön är så liten att man simmar ut på en minut den lilla kobben i mitten av sothöns häckande.
Levande jord av tunnelbanenät avgaser och ett gytter av människor.
från ett av sothönsets hjärta till centralens gatlyktor går en åder av energi via vindar som eko i mitt skrivande blodomlopp när jag simmar mot dej längs kanalen.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-20 09:49



Bookmark and Share


  Nanna X
det är något visst med sothöns : )
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg