Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näst sist


Näst sist. En halv över. Ett tomt rum efter stängning.
och ett inställt tåg, men en korv kvar i gatuköket.

kvar, när allt är över.
själv, men inte ensam, för det finns vissa
som valt att sitta vakna och vänta.

Han bakom mumlar men när han vänder
sig om
så ser han att det är regn.

Regnet är alltid i flock.
det lämnar aldrig en droppe ensam kvar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-21 20:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kan inte skaka av mig känslan att de här människorna, kanske är själva regnet ?De blev kvar på perrongen en ödslig natt, och solidariteten är det som finns kvar. En text som väcker tankar,
2023-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg