Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret






Hon skriver:

När jag slutat
att lysa,


låt då natten få vara natt
tiden få ha sin gång


och omfamna det som finns
här innanför.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-21 09:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Och livet har sin sång
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg