Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disorder

 

 

 

Ond människa är inte jag

för du är alltid inom mig

slår för vilken stig jag än väljer

låter mig älska

lär mig visionera

accepterar mitt blödande beslut

men

det svider i dig

 dina våldsamma hjärtslag

är ditt tysta språk

mitt liv

en enda röra

kärleken glöder

och halar

kanske var det ett dumt beslut

men jag ville oss väl

utan besvär och sorgliga tårar




Fri vers av Rise Little One
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-20 19:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det blir inte alltid som man vill...
vemodig känsla i dina ord...
2014-05-22

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-05-21

  Lars Hedlin
Känslan berör inom!
2014-05-21

    ej medlem längre
Du berör starkt.
2014-05-21

  Ljusletaren
Gillar verkligen detta ordflöde/ kram
2014-05-21

  M M Mannheim VIP
Vilken dikt. Vilken fantastisk användning av ord. Du är ett språkligt geni.
2014-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgliga bilder tecknar din penna.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One