Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BANG!


Kärlek som vapen.

Kärlek
är som
en skarpladdad
pistol

osäkrad.




Fri vers av Tabac VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-20 23:11



Bookmark and Share


  aol
så sant, skulle vilja höra dej här läsa en dikt,
2014-05-21

    ej medlem längre
Härlig metafor..avväpnande ren och skön!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP