Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill skriva om lyckan
Den där som får mig att flyga
Om härligheten mina
Ögon ser om morgonen
Lyckan som gör att mitt hjärta
Slår volter och gör piruetter
Alla färgerna som smeker min hud
Den lyckan!
Just den lyckan som värmer mig
I själen och ger mig fjärilar i magtrakten
Den lyckan som mig skänkts
Ni vet lyckan som gör man går upp i vikt,
Lyckan i form av choklad, jordgubbar och
Bubblande champagne ..
Den lyckan!
Det är den jag vill skriva om
Den som får solen att alltid skina
Även om det stormar och det är
Bäcksvart runt omkring mig
Lyckan som går i gyllene skor
Den varsamma brisen som tar mitt
Hjärta med storm och får det
Att spinna som en kelsjuk katt
Det är den lyckan av att vara
Älskad tur och retur vilandes
På en flotte där ankaret har formen
Av Dig..

Den lyckan vill jag skriva om.




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-05 12:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Riktigt bra skrivet
om Lyckan med
stort L!
2014-09-05

  Lars Hedlin
En mycket bra text som jag tycker om :)
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing